Chocolate Gingerbread Biscuits with Nutella icing: 초콜릿 진저브래드 비스킷과 누텔라 아이싱

This is my Chocolate Gingerbread Biscuits recipe to celeberate Valentine’s day. I used Nutella for the icing because it is my hubby’s favourite! And I also brought them with a chocolate icing set when I was invited to a chocolate party so that people could decorate them on their own:)

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다들 발렌타인데이 준비는 어떻게 하셨어요? 저는 초코렛 진저브래드 비스켓에 누텔라를 이용한 아이싱으로 장식을 해 봤어요^^ 나머지는 초콜렛 아이싱 세트랑 초대받은 초콜렛 파티에 가져가서 사람들이 장식하도록 했는데, 인기 짱짱 짱이어서 매우 뿌듯했답니다!

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Ingredients:

For the biscuits:
125g butter, softened
112g Light muscovado sugar
125ml Golden syrup
1 Egg yolk
330g Plain flour
30g Unsweeten cocoa powder
2 tsp Ground ginger
1 tsp Ground cinnamon
1 tsp Bicarbonate soda

For the icing:

2 tbsp Nutella
10g Chocolate chip

  1. Beat the butter, sugar and golden syrup together until pale and creamy. Add the egg yolks and beat until just combined. Sift the flour, cocoa powder, ginger, cinnamon and bicarbonate soda and add to the mixer and mix.
  2. Use your hands to bring the dough together. Lightly knead and chill in the fridge for 30 mins
  3. Roll the dough out to a 0.5cm in thickness on a lightly floured surface. Using cutters, cut out the gingerbread men shapes and place on the baking tray, leaving a gap between them. Bake in a preheated oven, 180C, for 13-15 mins
  4. In a small cup, add the Nutella and chocolate chip and put the cup in a bowl with hot water. Mix well and decorate cooled biscuits with it.

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재료

For the biscuits:
125g 버터, 실온
112g 브라운슈거
125ml 골든시럽
1 달걀 노른자
330g 중력분
30g 무가당 코코 파우더
2 tsp 생강가루
1 tsp 계피가루
1 tsp 베이킹소다
For the icing:
2 tbsp 누텔라
10g 초콜렛칩

  1. 녹인 버터를 크림화 시켜주고 설탕, 골든시럽을 넣고 잘 섞어줍니다. 달걀 노른자도 넣고 잘 섞어주세요. 밀가루, 코코파우더, 생강가루, 계피가루, 베이킹 소다를 체에 쳐서 내려주고 버터믹서와 함께 잘 섞어줍니다
  2. 손을 이용해서 반죽을 잘 뭉쳐주고 냉장고에서 30분 휴지시켜주세요.
  3. 반죽을 꺼내5cm 두께로 밀어주세요. 비스킷 커터를 이용해서 진저맨 모양을 내주시고 베이킹 트레이에 간격을 두고 나열해 준뒤 180도로 예열한 오븐에서 13-15분 색깔을 봐가며 구워줍니다.
  4. 작은 컵에 누텔라와 초코칩을 넣고 뜨거운 물을 부운 작은 볼에 담아 초코믹서를 녹여줍니다. 살짝 식힌 뒤 비스킷을 장식해주세요.

 

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