Gluten-free Oatmeal Cookies: 초간단 오트밀 쿠키

This is Gluten free Oatmeal cookies for your breakfast, lunch time snacks or dinner desserts. Very simple, easy and you don’t need anything special ingredients for this recipe. To watch my video, please go to May’s Kitchen YouTube.

안녕하세요! 오늘은 정말 너무 간단한 오트밀 쿠키 구워봤어요. 제가 예전부터 팔로워하던 시니프 님의 블로그 레시핀데요, 간단하면서도 재료도 많이 필요없어서 틈만나면 구워서 아침으로도 먹고 간식으로도 먹는답니다. 자꾸자꾸 손이 가는 마력의 쿠키, 동영상이 궁금하신 분들은 제 YouTube 링크 May’s Kitchen YouTube 를 클릭해주세요 🙂

Oatmeal

Ingredients(8-9 cookies)

140g Oatmeal
60g Your choice of nuts
1 Egg
30g Honey
50g Brown sugar
A pinch of salt
1 tsp Vanilla extract
Vegetable oil 25g

  1. In a bowl, mix egg, honey, sugar and vanilla extract. Add vegetable oil and mix well.
  2. Add oat and chopped nut and mix well.
  3. Cover with cling film and chill in the fridge for 30 mins
  4. Place a spoonful of the cookie dough onto the baking trays and bake for 13-35 mins in a preheated oven, 180C. Leave to cool on the tray for 10 mins before tucking in.

재료 (8-9 쿠키)

140g 오트밀
60g 견과류 아무거나
1 달걀
30g 꿀
50g 황설탕
소금 한꼬집
1 작은술 바닐라 추출액
식물성 오일 25g

  1. 볼에 계란, 꿀, 설탕, 소금, 바닐라 추출액을 넣고 잘 섞어줍니다.
  2. 식물성 오일도 넣고 잘 저어주세요
  3. 오트밀과 견과류도 넣고 잘 섞어줍니다. 비닐랩으로 덮고 냉장고에서 30분 휴지시킵니다.
  4. 오븐 트레이에 동그란 모양으로 반죽을 나열해주고 180도로 예열한 오븐에서 13-15분 구워주세요. 틴에서 10분 식힌 후 먹습니다

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